LegetårnPerfect fit for your garden

Børnelegetårne af træ

Vi lægger vægt på en naturlig og bæredygtig trædyrkning. Desuden har træ brug for en masse omsorg, så det er beskyttet mod svamp, råd, vejrlig og skimmelsvamp. FATMOOSE overfladebehandler derfor træet med en vandafvisende imprægnering af høj kvalitet, som også anvendes til legetårne til offentlig brug (f.eks. i børnehaver og skoler). Dette forlænger naturligvis legetårnets levetid og højner sikkerheden.

Legetårn

Side
Side

FATMOOSE legetårne - en gave til enhver have

Vil du gerne skabe et rum for dine børn, hvor de kan lege helt frit med deres venner, være aktive ude i den friske luft og bare have det sjovt? Så er et FATMOOSE legetårn i haven det helt rigtige for dig og din familie. Uanset om det gælder et klassisk legetårn med gynge eller et hyggeligt legetårn med hus. Vores legeredskaber kombinerer sportslige udfordringer med et markant design, så et FATMOOSE trælegetårn er den perfekte tilføjelse, der virkelig passer ind i enhver have.

Gør dine børn glade, og vælg mellem forskellige modeller fra vores legetårnssortiment: I legetårnet med trætophus kan de små opdagelsesrejsende holde øje med hele deres legeparadis i haven og dele deres hemmeligheder med hinanden i deres helt eget tilflugtssted. Hvis de lader kreativiteten få frit løb, kan det nye legeredskab meget hurtigt laves om til en legetårnsborg. Hvad med at tage et legetårn med rutsjebane, gynge og sandkasse? Med sådan en totalpakke kan børnene virkelig tonse rundt med vennerne og finde mange måder at bygge de forskellige elementer ind i deres leg. Der er noget for enhver havestørrelse i vores Onlineshop! Hvis du kunne tænke dig at købe et legetårn, kan du helt sikkert finde den ideelle model hos FATMOOSE - lige så individuel som dig, din familie og din livsstil.

Få barnets øjne til at stråle med et legetårn

Et FATMOOSE børnelegetårn af træ er ikke kun garanti for den højeste kvalitet, men også for et naturligt design i høj kvalitet, der helt sikkert passer til enhver have. Da vi selv udvikler og producerer vores legeredskaber fra den første idé til den sidste skrue, overvåges denne proces på højt fagligt niveau. Der udføres omhyggelig kvalitetskontrol, inden dit legetøj sendes afsted til din have. FATMOOSE benytter kun naturtræ til legetårnene, og tilbehørsartiklerne er også af høj kvalitet. Vi kontrollerer også alle ekstra tilkøbte artikler, så vi er sikre på, at de opfylder FATMOOSE-specifikationerne. Det er ikke kun de forskellige trin fra udvikling til forsendelse, der udføres, kontrolleres og godkendes af os for hver enkelt del. Vi retter os også ind efter de gældende europæiske standarder for at garantere os og dig, at sikkerhed, stabilitet og holdbarhed er på højeste niveau. Det betyder, at dit legetårn til børn kan modstå selv vildere ture på gyngen eller rutsjebanen.

Ud over sikkerheden fokuserer vi naturligvis også på et markant design - lige så unikt og varieret som dine børns præferencer. Derfor designer og udvikler vi løbende nye ideer, der er perfekt skræddersyet til din families behov. På denne måde sikrer FATMOOSE sig, at du selv og dine børn oplever den største sikkerhed under legen. Hos os kan alle finde det, det der lige passer til dem! På denne måde bliver et lille legetårn eller et legetårn med sandkasse straks til glæde og fornøjelse i jeres have.

Børnelegetårn - byg det selv

Hos FATMOOSE kan du finde legetårne til små haver, og vi har også større modeller, såsom legetårne med en afsats i 150 cm højde. Så snart man har udvalgt sig det helt rigtige legestativ, kan byggeprojektet tage sin begyndelse. Find først og fremmest ud af, hvordan du giver legetårnet den bedste placering i haven, så dine børn får den størst mulige fornøjelse af det. Ved hjælp af den enkle instruktionsvejledning til legetårnet og en eller to energiske hjælpere er det ingen sag at montere legetårn og sandkasse og give plads til et robust rum, hvor børnene kan have det rigtigt sjovt. For at gøre det så sikkert som muligt for dine børn forankres trælegetårnet stabilt med beton. Nu kan ungerne bygge sandslotte og møde nye sportslige udfordringer med klatring, rutsjeture og gymnastik. Den perfekte tilføjelse til jeres have, der giver aktive og glade børn!

Vores tip: Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, bør du virkelig kigge forbi på vores udsalgsside. Der kan du finde legetårne på tilbud i vores Legetårnsudsalg.