Om os

Med kærlig hilsen fatmoose

fatmoose udvikler seje træprodukter til brug uden døre – du finder alt lige fra legetårne over gynger til sandkasser. Hos fatmoose bliver alting gjort med kærlighed: Af kærlighed til kunderne, usædvanlige design, høj kvalitet og træets naturlige udseende.

Af kærlighed til kunderne

Kunden er konge. Sådan lyder vores helt grundlæggende regel, og derfor spørger vi hver dag os selv: "Hvilke ønsker har vores kunder til os?" For at opfylde eller ligefrem overopfylde dine forventninger satser vi på kvalitet, sikkerhed, kort leveringstid og overkommelige priser.

Af kærlighed til usædvanlige design

Vi elsker farver og kreative former. Derfor udvikler og fremstiller vi hver dag ny design specielt til dig. Vi har fingeren på pulsen, og derfor finder du de moderigtige produkter hos os.

Af kærlighed til høj kvalitet

I fatmoose's produktion indgår udelukkende naturligt træ og kvalitetstilbehør. Samtlige dele, der leveres udefra, bliver omhyggeligt kontrolleret, så de lever op til fatmoose's krav.

Af kærlighed til træets naturlige udseende

Vi lægger vægt på naturligt og bæredygtigt dyrket træ. Desuden skal træ plejes, så det ikke bliver angrebet af svamp, råd, forvitring og skimmel. fatmoose behandler derfor træet med en vandafvisende kvalitetsimprægnering svarende til den, der benyttes til legeredskaber på offentlige legepladser, f.eks. på skoler og i daginstitutioner. Det øger på naturlig vis sikkerheden ved legetårnet og giver det en længere levetid. Bedre bliver det ikke.

Den rene magi! fatmoose WackyWorld har fået sin filmdebut hos Disney. Oplev den fantastiske Disney Junior Tour!