Vores
filosofi

Naturen er den bedste legeplads,
og den er åben hele året

Mudrede hænder, græs under fødderne, opdag naturen - vi fra fatmoose tror, at hvert barn fortjener friheden til at udforske deres omgivelser i et sikkert legeområde; at børn bliver legende fremmet i deres fysiske og mentale udvikling; og at hvert barn er motiveret til at lege udendørs i al slags vejr. Derfor har vi viet os til fremstillingen af naturlige legeredskaber, som du direkte kan skabe et fristed for udendørs leg i din have med.

 • Udforsk
 • Lær
 • Spil

Inspireret af
naturen legeredskaber

Vores engagement strækker sig ud over legen.
Som et firma, der bruger naturlige ressourcer til fremstilling af sine legeredskaber, ved vi, at det ikke kun handler om at tage, men også om at give tilbage til naturen. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn, og vi ønsker at bidrage til at bevare naturen som deres legeplads:

10
ÅRS
GARANTI¹
 • Nøje udvalgte materialer

  Til vores legeredskaber bruges hovedsageligt naturligt voksende træ, et materiale, der er omhyggeligt valgt på grund af sin holdbarhed og kvalitet. Dette sikrer, at vores legeredskaber ikke kun er holdbare, men også miljøvenlige.

 • Europæisk oprindelse

  Vi lægger stor vægt på kvaliteten og den omhyggelige håndtering af vores træ. Derfor skaffer vi hovedsageligt vores træ fra indenlandske skove i det sydøstlige Tyskland.

 • Barnets garanti¹

  Vi har fuld tillid til kvaliteten og holdbarheden af vores træ. Derfor yder vi en 10-årig garanti¹ på alle trædele til klatrestativer og gynger til privat brug, så børn kan lege i mange år.

Vores vej til en grønnere fremtid

Ligesom naturen udfolder sig organisk, udvikler vores vej mod en grønnere fremtid sig også. Baseret på vores engagement for miljøet, vil vi kontinuerligt tilpasse og forbedre vores initiativer for at møde de udviklende udfordringer og muligheder. Da vi er overbeviste om, at en tidlig forbindelse til naturen former en bevidst adfærd, er det et særligt anliggende for os at formidle børn en dyb forståelse for miljøet og en omhyggelig omgang med det. Lad os sammen gøre omhyggelig omgang med miljøet til en vane.

Miljøvenligt tilbehør

Vi arbejder på at udskifte vores tilbehør med alternativer lavet af biologisk nedbrydeligt plastik.

Reducering af vores CO₂-fodaftryk

Vi stræber efter at forsyne vores produktionssted med solenergi for at reducere vores emissioner.

Skabe miljøbevidsthed

Som et mærke ønsker vi, at børn skal gå udenfor og lære at passe på naturen for at skabe en tidlig miljøbevidsthed.

Naturlige presenninger

Vores mål er at erstatte de nuværende plastikpresenninger med hamp og andre naturlige materialer.

Affaldsreduktion

Vi ønsker ikke, at træet fra vores kunders udtjente klatrestativer ender i affaldet, men bruger det til upcycling og fremstilling af nye produkter som blomsterkasser.

Slut dig til os og skab en spændende barndom!

Find ud af, hvorfor andre forældre har valgt fatmoose og bliv en del af vores fællesskab for at give dine børn en uforglemmelig barndom.

139 kunder har allerede afgivet deres anmeldelse

Trustscore 3,9 | 139 bedømmelse