Inspireret
af naturen

FATMOOSE børnegynger i træ

Med en FATMOOSE-gynge i træ forærer du dit barn en kæmpe glæde. Uanset, om det er søskende eller venner, så er en barnegynge i haven en god mulighed for at opholde sig udendørs. I den interne udvikling og produktion af vores gyngestativer og legetårne lægger vi særlig stor vægt på bæredygtig høj kvalitet, så sikkerheden for dine børn varer så længe, som det er sjovt at gynge. Hele processen overvåges professionelt, og vi udfører selvfølgelig en grundig kvalitetskontrol, før din gynge sendes til haven. Gyngetræstativet af fyr eller gran kommer fra naturlig og bæredygtig dyrking og har en exceptionel lange levetid udendørs. Stolperne i træ gør, at vores børnegynger står solidt fast i haven, og det er et grundlæggende krav til sjov og sikker leg. Den massive gyngebjælke kan let bære to børn, så de kan gynge af hjertens lyst. Med den vedlagte monteringsvejledning kan du let gennemføre projekt "byg din egen gynge". En FATMOOSE børnegynge i træ står for mange års sjov leg, og for at garantere dette, gør vi det holdbart. Det træ, vi bruger til vores barnegynger, er imprægneret ved hjælp af trykmetoden. Det giver dig mange fordele. Ikke bare kan du hurtigt montere gyngestativet, for yderligere overfladebehandling er ikke nødvendig. Den nye gynge i haven er også optimalt beskyttet mod vind og vejr.

Gyngestativ, der passer til enhver have

En enkelt gyngestativ eller et gyngestativ med rutsjebane er et sikkert træf i enhver have. Ikke kun passer det perfekt ind i din have. De forskellige modeller er også velegnede til forskellige havestørrelser. Et dobbelt gynge med en rutsjebane eller klatretilbehør giver masser af muligheder for børn at tage sportslige udfordringer op og at være aktive med deres venner. Hvis du har meget plads og vil give børnene endnu mere plads til at lege, løbe rundt og more sig mudder, kan du selvfølgelig tilføje en gynge med sandkasse. Mulighederne er lige så alsidige som dine børn!

Med en trægynge i haven finder børn i alle aldre masser af inspiration til at få afløb for deres trang til at bevæge sig. Med et gyngestativ med en rutsjebane kan de først klatre op på platformen og derefter rutsje ned på jorden. Eller hvad med en vild gyngekonkurrence på de to sæder i en dobbelt trægynge. Du har kun brug for det rigtige tilbehør, så ikke kun de større børn får deres penge, men også en baby kan gynge sikkert. Med et babygyngesæde er gyngen ideelt udstyret til småbørn og babyer, så de kan opdage deres omgivelser. Når de bliver lidt ældre, kan de boltre sig rundt på en dobbeltgynge med rutsjebane med søskende eller venner. Der er noget for enhver familie og enhver havestørrelse i vores onlineshop!

Byg din egen gynge - alle kan gøre det

Hvis du selv vil bygge en FATMOOSE-gynge, kan du helt sikkert nemt gøre det. Vores trægynger imponerer med deres gennemtænkte design og kvalitet og også er virkelig hurtige at opstille, fordi enkle og detaljerede monteringsvejledninger følger med gyngerne. Gyngen skal forankres i haven, så børnene kan lege ubekymret på trægyngen i det højeste niveau af sikkerhed. Du kan også bruge gummifliser og sikre en særlig blød og stødabsorberende overflade. Gyngesæderne i en dobbeltgynge er fremstillet af træ og kan let tilpasses din families alder og ideer. Især aktive børn har helt sikkert meget sjov med en trapez. Og så også en baby kan svinge forsigtigt på gyngen, kan du også finde nogle sikre babygyngemodeller i FATMOOSE-butikken. Hvis du kan lide variation, kan du bygge en børngynge med rutsjebane eller klatreudstyr. Et gyngestativ i træ er den perfekte tilføjelse til din have og vil ledsage dine børn i mange år!

#fatmoosemoment

Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.