LegehusThe perfect hideaway

Legehus af træ i haven

Et træhus i haven er det ideelle tilflugtssted for børn. I deres eget lille rige kan de skjule sig, lege og udveksle hemmeligheder. Et legehus i træ passer naturligt ind i din have og er særlig holdbart til udendørs brug.

Legehus

FATMOOSE legehus i haven

Et legehus i haven er midtpunktet for kreativ leg med kammerater eller søskende. Her kan de små skabe deres eget hemmelige skjulested og lege i den friske luft. At bygge legehuset i haven vil helt sikkert være et fantastisk familieprojekt. I modsætning til et legehus af plast er et legehus af træ meget mere vejrbestandigt og passer også naturligt ind i haven. Legehuset er i høj kvalitet, fremstillet af imprægneret, hvilket garanterer en særlig lang levetid. Derfor er et legehus af træ den ideelle legeoase til din have. FATMOOSE tilbyder en række modeller, så du nemt kan finde et, der passer til behovet i din familie. Uanset, om du leder efter et legetår med legehus, børnelegehus med rutsjebane eller et legehus med sandkasse – så kan du finde det i vores onlineshop .

Byg selv et børnelegehus af træ

Med FATMOOSE kan du nemt bygge dig eget legehus til børn. En udførlig monteringsvejledning er inkluderet i leverancen. Og takket være det trykimprægnerede massivte træ behøver legehuset i haven ikke yderligere behandling eller maling. Inden opstillingen skal du planlægge, hvor legehuset bekvemt kan placeres i haven, så der ikke er hindringer for monteringen på grund af rødder eller ujævnheder.

I FATMOOSE onlineshoppen kan du finde en lang række tilbehør, så du kan indrette legehuset af træ helt som dine børn drømmer om. Her kan du finde et bredt udvalg af gynder til legehus med gynge, kridttavler til hemmelig beskeder, sporty basketballkurve osv. Men vi sørger også for dine børns sikkerhed. Hvis du vil sikre en særlig blød landing i dit legehus med rutsjebane og gynge, skal du blot lægge faldsikringsmåtter rundt om legeredskaberne. For at beskytte mod mindre dyr og rødder bestiller du en ukrudtsdug til dit legehus med sandkasse.

Eget kongerige med legehus med rutsjebane og gynge

Uanset om man bygger med byggeklodser, leger med venner eller laver mad med dukkekøkkenudstyr - et legehus til børn i træ i haven fungerer som et ægte legeparadis og en oase af velvære. Hvis dine børn er mere sportslige og kan lide at være aktive i den friske luft, skal du vælge et børnelegehus med rutsjebane eller et legehus med gynge. Her kan børnene få frit afløb med deres søskende eller venner og finde mange muligheder for at integrere de forskellige elementer i deres spil. De meget modige kan endda bestige et legehus på stolper og nyde udsigten over haven.

Hos FATMOOSE fokuserer vi ikke kun på sjov og sikkerhed, men også på et unikt design - lige så forskelligartet og unikt som dine børns interesser. Derfor har vi sat os det mål løbende at udvikle nye ideer, der er perfekt tilpasset din families behov. Kig dig omkring i vores butik, og vælg den ideelle model. Hos FATMOOSE finder du noget, der passer til enhver havestørrelse - lige så individuel som dig, din familie og din livsstil.