CoastalCove Cottage XXL

Information om produktet
 • Dimensioner: L268 x B401 cm
 • Platformens højde: 120 cm
Incl. 25% Moms.
check-green Gratis fragt*
| Leveringstid: ca. 15/08/24 - 20/08/24
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
 • 1 ankersæt består af 8 stykke
 • Faldsikring 6 stykke

NB: Vi giver 10 års garanti¹ på vores træ ved samtidig køb af vores anker.

 • SolidRoot Vinkelanker sæt a 8 621222
  SolidRoot Vinkelanker sæt a 8
  659,-
 • 5 års garantiforlængelse² 100005
  5 års garantiforlængelse²
  Regular Price 739,- Special Price 669,-
 • GlideRoot rutsjeanker 640260
  GlideRoot rutsjeanker
  295,-
 • SmartProtect Ukrudtsdug 109580_k
  SmartProtect Ukrudtsdug
  As low as 174,-

Legehus på stolper med sandkasse fatmoose CoastalCove Cottage XXL

Med vores CoastalCove Cottage XXL legehus på stolper i haven flytter feriestemning ind i jeres have. Design legehuset (maks. ståhøjde 1,40 m) helt efter jeres smag og lad det blive til jeres personlige strandparadis. Inviter venner og familie til en dag fyldt med sjov - fra den hævede platform (1,20 m) kan de små byde deres gæster velkommen. I den rummelige sandkasse opstår de smukkeste sandslotte, og med haveslangen ved rutsjebanen er en sjov vandkamp sikret. CoastalCove Cottage XXL giver dine børn det perfekte sted til at udfolde deres fantasi og skabe uforglemmelige minder.

Presenningen fås i ét stykke, så du kan indrette dit legetårn, lige som du ønsker. Synes du, vores billeder er fede? Du kan finde snitmønster til dette design i monteringsvejledningen.

Da træ er et naturprodukt, er det muligt, at volumen vil ændre sig, når det tørrer eller optager fugt. For at sikre en optimal pasform er det en fordel selv at bore nogle af træelementerne.

Leverancen består af:

  Produktspecifikationer:

   Opmerking:
   • Ikke egnet til børn under 3 år
   • Må kun bruges i hjemmet og under direkte opsyn af voksne
   • De angivne mål og farver kan afvige en smule

   Om vores CoastalCove Cottage XXL

   Vi har udviklet vores CoastalCove Cottage XXL til at opmuntre dit barn gennem leg. Find ud af mere om de forskellige legefunktioner, og hvordan de bidrager til dit barns udvikling på en unik måde.

   • Forestil dig

    Omdanne pinde til sværd, samle kastanjer som skatte - ligesom børn beriger deres leg med rekvisitter fra naturen, fremmer vores alsidige tilbehør kreativitet og fantasi.

   • Opdage

    Børn elsker at eksperimentere med naturens elementer, at lege med vand og mudder eller at samle sten og blade. Således inviterer sandkassen ikke kun til ubekymret bygning og gravning og fremmer både grov- og finmotorik. Den stimulerer også børnenes kreativitet, mens de dykker ned i deres fantasi.

   • Klatre

    Ligesom spændingen ved at klatre på væltede træstammer, klipper eller træer i det fri, tilbyder vores klatrestativ også udfordrende klatreelementer. Disse fremmer på en legende måde udviklingen af vigtige motoriske færdigheder, styrke, kropsfornemmelse og selvtillid.

   • Gynge

    Da børn af naturen søger udfordringer, hvor de kan vise deres færdigheder, være det ved at gynge eller hænge i lave grene, tilbyder et klatrestativ med gynge dem en fornøjelig og fysisk tiltalende aktivitet, der fremmer deres koordination og balancefølelse.

   • Rutche

    Uanset om det er spændingen ved at rutche ned ad en mudret skrænt i en sprøjtebukser eller spændingen ved at komme ned fra legetårnet - rutcheture giver børn en underholdende og spændende måde at forbedre deres balance og styrke deres selvtillid.

   • Balance

    Børn søger instinktivt efter måder at udfordre deres balance i naturen, hvad enten det er på en træstamme eller en lille mur. Vores klatrestativer indeholder elementer, der fremmer motoriske færdigheder, kropsbevidsthed og koncentration.

   Naturlige
   ressourcer

   De bedste tips til vores træprodukter

   Træ fra Europa
   Vi henter størstedelen af vores træ fra de lokale skove i det sydøstlige Tyskland. Der bruges imprægneret fyrre- eller grantræ til vores legeredskaber. Vores træ står derfor for særlig holdbarhed udendørs.

   Naturlige og bæredygtige redskaber
   Vi lægger særlig vægt på kvaliteten og den ansvarlige udnyttelse af vores træ. Vores træ er vokset langsomt og er derfor hårdere og mere holdbart. Imprægneringen gør, at træet bliver mere holdbart og biologisk sikkert for mennesker, dyr og planter.

   Og til at sætte prikken over i'et kan du overveje

   #fatmoosemoment

   Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.