EcoEvergreen Escape XXL

Information om produktet
 • Dimensioner: L546 x B571 cm
 • Platformens højde: 150 cm
Incl. 25% Moms.
check-green Gratis fragt*
| Leveringstid: ca. 15/08/24 - 20/08/24
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
 • 1 ankersæt består af 14 stykke
 • Faldsikring 28 stykke

NB: Vi giver 10 års garanti¹ på vores træ ved samtidig køb af vores anker.

 • SolidRoot Vinkelanker sæt a 14 621225
  SolidRoot Vinkelanker sæt a 14
  1.174,-
 • 5 års garantiforlængelse² 100005
  5 års garantiforlængelse²
  Regular Price 739,- Special Price 669,-
 • GlideRoot rutsjeanker 640260
  GlideRoot rutsjeanker
  295,-
 • SmartProtect Ukrudtsdug 109580_k
  SmartProtect Ukrudtsdug
  As low as 174,-

Legehus på stolper med klatrevæg fatmoose EcoEvergreen Escape XXL

Vores legehus på stolper med gynge er en magnet for små opdagelsesrejsende, der ønsker at lege i deres egen have. Det tilbyder utallige legemuligheder og masser af plads til afslapning. Design EcoEvergreen Escape XXL (maks. ståhøjde 2,30 m) sammen med dine børn og brug farverige puder eller andre tilbehør for at skabe en unik tilflugtssted i det grønne. Se dine børn lege på gyngen og den ekstra lange rutsjebane eller start et fælles projekt og plant farverige blomster i plantekasserne. Der er også meget at opdage i sandkassen – hvad enten det er nedgravede skatte eller små kryb. Med vores EcoEvergreen Escape XXL skaber du det perfekte sted til uforglemmelige øjeblikke med venner og familie.

Presenningen fås i ét stykke, så du kan indrette dit legetårn, lige som du ønsker. Synes du, vores billeder er fede? Du kan finde snitmønster til dette design i monteringsvejledningen

Da træ er et naturprodukt, er det muligt, at volumen vil ændre sig, når det tørrer eller optager fugt. For at sikre en optimal pasform er det en fordel selv at bore nogle af træelementerne.

Bemærk:For at sikre træets levetid bør du ikke fylde blomsterkasserne direkte med jord. Blomsterne er ikke inkluderet.

Leverancen består af:

  Produktspecifikationer:

   Opmerking:
   • Ikke egnet til børn under 3 år
   • Må kun bruges i hjemmet og under direkte opsyn af voksne
   • De angivne mål og farver kan afvige en smule

   Om vores EcoEvergreen Escape XXL

   Vi har udviklet vores EcoEvergreen Escape XXL til at opmuntre dit barn gennem leg. Find ud af mere om de forskellige legefunktioner, og hvordan de bidrager til dit barns udvikling på en unik måde.

   • Forestil dig

    Omdanne pinde til sværd, samle kastanjer som skatte - ligesom børn beriger deres leg med rekvisitter fra naturen, fremmer vores alsidige tilbehør kreativitet og fantasi.

   • Opdage

    Børn elsker at eksperimentere med naturens elementer, at lege med vand og mudder eller at samle sten og blade. Således inviterer sandkassen ikke kun til ubekymret bygning og gravning og fremmer både grov- og finmotorik. Den stimulerer også børnenes kreativitet, mens de dykker ned i deres fantasi.

   • Klatre

    Ligesom spændingen ved at klatre på væltede træstammer, klipper eller træer i det fri, tilbyder vores klatrestativ også udfordrende klatreelementer. Disse fremmer på en legende måde udviklingen af vigtige motoriske færdigheder, styrke, kropsfornemmelse og selvtillid.

   • Gynge

    Da børn af naturen søger udfordringer, hvor de kan vise deres færdigheder, være det ved at gynge eller hænge i lave grene, tilbyder et klatrestativ med gynge dem en fornøjelig og fysisk tiltalende aktivitet, der fremmer deres koordination og balancefølelse.

   • Rutche

    Uanset om det er spændingen ved at rutche ned ad en mudret skrænt i en sprøjtebukser eller spændingen ved at komme ned fra legetårnet - rutcheture giver børn en underholdende og spændende måde at forbedre deres balance og styrke deres selvtillid.

   • Balance

    Børn søger instinktivt efter måder at udfordre deres balance i naturen, hvad enten det er på en træstamme eller en lille mur. Vores klatrestativer indeholder elementer, der fremmer motoriske færdigheder, kropsbevidsthed og koncentration.

   Naturlige
   ressourcer

   De bedste tips til vores træprodukter

   Træ fra Europa
   Vi henter størstedelen af vores træ fra de lokale skove i det sydøstlige Tyskland. Der bruges imprægneret fyrre- eller grantræ til vores legeredskaber. Vores træ står derfor for særlig holdbarhed udendørs.

   Naturlige og bæredygtige redskaber
   Vi lægger særlig vægt på kvaliteten og den ansvarlige udnyttelse af vores træ. Vores træ er vokset langsomt og er derfor hårdere og mere holdbart. Imprægneringen gør, at træet bliver mere holdbart og biologisk sikkert for mennesker, dyr og planter.

   Og til at sætte prikken over i'et kan du overveje

   #fatmoosemoment

   Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.