Inspireret
af naturen

Gyngesæde fra FATMOOSE

Et enestående udvalg af gyngetilbehør finder du her hos FATMOOSE! Når du bestiller ét af de flotte FATMOOSE-legetårne følger der nemlig en gynge med. FATMOOSEs stabile og uimodståelige legetårne er forberedte til to gynger. Du kan selv vælge, hvordan den ene gynge skal se ud. (Se vores store udvalg!) Uanset dit valg af gyngesæde, kan du glæde dig over et fantastisk udvalg af farver samt populære priser. Meget vildere bliver det ikke!

Er du mest til klassisk? Så tag et kig på vores suveræne sortiment af traditionelle gynger. Hertil kan nævnes vores knaldrøde Classic Rider-gynge og vores RetroRider gyngesæde i træ i træ, der ser ud som gynger skulle se ud på dine bedsteforældres tid. I vores brede sortiment finder du også gyngetilbehør i massivt gummi eller med elastisk siddeflade.

Må det gerne være lidt vildere! Prøv vores svimlende tallerkengynger i plast eller træ. Hele familien kan have det sjovt sammen på vores redegynge SpaceRider. Skal der laves vovede kunststykker, er dækgyngen EasyRider i lodret eller vandret udgave som skabt til formålet.

Til den født akrobat er  en trapez eller gymnastikringe det oplagte valg. Det er en noget mere ukonventionel men samtidig udviklende måde at gynge på! Til fødte klatrere findes FATMOOSE LineUp-klatretovene og StepUp-klatretovet samt de megaseje netstiger.

Til de helt små, har vi babygyngerne, der byder på mange timers underholdning.

FATMOOSE har indset, at det skal være hurtigt og nemt. Derfor følger der altid enkle  men detaljerede vejledninger med, så både legetårnet og gyngestativet hurtigt kan blive brugt/klar.

FATMOOSEs lægger vægt på det ukompliceret, ukonventionelt og elegante design for enhver have og pengepung. FATMOOSE er nemlig garanti for udseende i særklasse, uovertruffen kvalitet og sjov, i alt slags vejr. Derfor kan vi også tilbyde et bredt udvalg af flotte farver at vælge imellem samt det trykimprægnerede træ og de vejrbestandige gynger kan bruges året rundt.

#fatmoosemoment

Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.