Inspireret
af naturen

Tilbehør fra FATMOOSE

Overlækkert tilbehør til dit individuelt udformede legetårn finder du her under FATMOOSE-tilbehør. Du skal endelig ikke lægge bånd på dig selv. Gå amok i stærke farver, lækre former og spændende funktioner. Topkvalitet er en selvfølge hos FATMOOSE. Det gælder brugen af trykimprægneret træ og rustfrit stål samt robust, lysægte plast i rat og kikkerter. Det hele kan stå ude året rundt, så det også er sjovt at lege i haven i sjap og sne.

Her finder du ikke kun kvalitet, men også lækkert design. Spændende farvekombinationer, træ i topkvalitet og uimodståelige funktioner er med til at gøre dit legestativ til dit helt eget! Uanset havens og pengepungens størrelse finder du noget, der både ser flot ud og er forrygende sjovt at lege med.

Tilbehør og beskyttelse

Hos FATMOOSE finder du tilbehør med indbygget beskyttelse til dit legetårn. Hertil kan der nævnes vores sandkasse SandSeat med klaplåg i forskellige størrelser. Klaplåget og sandbeskyttelsesfolien SmartFoil sørger for, at sandet altid er indbydende at lege i. Vores faldmåtte SoftSafe L kan anbringes under gyngen eller klatretårnet, og det er også her, du finder alt, hvad du får brug for at jordankre og vinkelankre.

Lav udfordrende klatrestier med et sæt af 5 klatresten. Vælg nogle klatresten i din ynglingsfarve, der passer til størrelsen på dine hænder. Skal der kastes med bold, er basketballkurven HangRing perfekt til formålet. Ligeledes tilbyder FATMOOSE de uimodståelige kikkerter DuoSpy XL og SpecialSpy samt periskopet SecretSpy. Sammen med de lækre rat i geniale farver sørger de for, at du ikke mister det forkromede overblik midt i legen.

Naturligvis er det hele nemt at montere i dit FATMOOSE-tårn. Og hvis man ikke kan få nok af sjove gynger og geniale rutsjebaner samt tilbehør, så er FATMOOSE det helt rigtige sted at kigge.

Her dyrker vi mottoet "tilbage til rødderne". Du får altså et lækkert, elegant formsprog i en konstruktion, der er hurtig og nem at opføre.

#fatmoosemoment

Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.