PacificPearl Pro XXL

Information om produktet
 • Dimensioner: L635 x B502 cm
 • Platformshøjde: 210 cm
Incl. 25% Moms.
check-green Gratis fragt*
| Leveringstid: ca. 14/06/24 - 19/06/24
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
 • 1 ankersæt består af 14 stykke
 • Faldsikring 28 stykke

NB: Vi giver 10 års garanti¹ på vores træ ved samtidig køb af vores anker.

 • SimpleRoot Jordanker sæt a 14 621108
  SimpleRoot Jordanker sæt a 14
  Regular Price 939,- Special Price 799,-
 • SoftSafe XL Faldmåtte inkl. monteringsstifter 620668_k
  SoftSafe XL Faldmåtte inkl. monteringsstifter
  As low as 189,-
 • SolidRoot Vinkelanker sæt a 14 621225
  SolidRoot Vinkelanker sæt a 14
  Regular Price 1.384,- Special Price 1.174,-
 • GlideRoot rutsjeanker 640260
  GlideRoot rutsjeanker
  Regular Price 369,- Special Price 295,-
 • SmartProtect Ukrudtsdug 109580_k
  SmartProtect Ukrudtsdug
  As low as 174,-
PacificPearl Pro XXL

Legetårn PacificPearl Pro XXL med SuperSwing

Til soldyrkerne blandt jer kommer her noget helt særligt! Sommerresidensen PacificPearl Pro XXL giver jer karibisk stil på fem fede planer. Træk dig op i dit geniale legetårn via den nedsænkede klatrevæg ved hjælp af rebet eller stigen. Deroppe venter dig en stilfuld strandhytte, hvor du sikkert kan opbevare din kostbare samling af muslingeskaller. Når du er kørt ned ad bølgerutsjebanen, kan du cool lægge dig under solsejlet og slappe af og lade tankerne vandre. Du kan via klatrestigen stige helt til tops på den øverste platform. Brug et af teleskoperne og nyd den utrolige udsigt over det turkisfarvede ocean. Under palmernes blade kan du sammen med din klike holde nogle fantastiske fester eller bare chille ud sammen.

Supertekspertens tip: Sus over broen mellem de to tårne og kom lynhurtigt ud i det fri ad strandhyttens løngang. Grib et fiskenet og træk vod efter et par fine skatte, som du kan sælge i øens butik. Du kan også bare smide dig i den ekstremt cool redegynge og lytte til øens karibiske lyde. Afslapning og leg på samme tid – så hvad venter du egentlig på?

Presenningen fås i ét stykke, så du kan indrette dit legetårn, lige som du ønsker. Synes du, vores billeder er fede? Du kan finde snitmønster til dette design i monteringsvejledningen.

Obs
Ikke egnet til børn under 3 år
Må kun bruges i hjemmet og under direkte opsyn af voksne
De angivne mål og farver kan afvige en smule

Leverancen består af:

  Produktspecifikationer:

   Om vores PacificPearl Pro XXL

   Vi har udviklet vores PacificPearl Pro XXL til at opmuntre dit barn gennem leg. Find ud af mere om de forskellige legefunktioner, og hvordan de bidrager til dit barns udvikling på en unik måde.

   • Forestil dig

    Omdanne pinde til sværd, samle kastanjer som skatte - ligesom børn beriger deres leg med rekvisitter fra naturen, fremmer vores alsidige tilbehør kreativitet og fantasi.

   • Opdage

    Børn elsker at eksperimentere med naturens elementer, at lege med vand og mudder eller at samle sten og blade. Således inviterer sandkassen ikke kun til ubekymret bygning og gravning og fremmer både grov- og finmotorik. Den stimulerer også børnenes kreativitet, mens de dykker ned i deres fantasi.

   • Klatre

    Ligesom spændingen ved at klatre på væltede træstammer, klipper eller træer i det fri, tilbyder vores klatrestativ også udfordrende klatreelementer. Disse fremmer på en legende måde udviklingen af vigtige motoriske færdigheder, styrke, kropsfornemmelse og selvtillid.

   • Gynge

    Da børn af naturen søger udfordringer, hvor de kan vise deres færdigheder, være det ved at gynge eller hænge i lave grene, tilbyder et klatrestativ med gynge dem en fornøjelig og fysisk tiltalende aktivitet, der fremmer deres koordination og balancefølelse.

   • Rutche

    Uanset om det er spændingen ved at rutche ned ad en mudret skrænt i en sprøjtebukser eller spændingen ved at komme ned fra legetårnet - rutcheture giver børn en underholdende og spændende måde at forbedre deres balance og styrke deres selvtillid.

   • Balance

    Børn søger instinktivt efter måder at udfordre deres balance i naturen, hvad enten det er på en træstamme eller en lille mur. Vores klatrestativer indeholder elementer, der fremmer motoriske færdigheder, kropsbevidsthed og koncentration.

   fatmoose's Anker

   Ankerets navn SolidRoot SimpleRoot
   Egnede stolper ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Egnet til alle jordbundsforhold
   check-green
   check-green
   Stabilitet
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montering på indersiden mulig**
   check-green
   check-green
   Nem og hurtig montering
   check-green
   check-green

   Vi anbefaler at støbe alle vores ankre i beton

   * Stabiliserer stolperne

   ** Anker ikke synligt udvendigt

   Naturlige
   ressourcer

   De bedste tips til vores træprodukter

   Træ fra Europa
   Vi henter størstedelen af vores træ fra de lokale skove i det sydøstlige Tyskland. Der bruges imprægneret fyrre- eller grantræ til vores legeredskaber. Vores træ står derfor for særlig holdbarhed udendørs.

   Naturlige og bæredygtige redskaber
   Vi lægger særlig vægt på kvaliteten og den ansvarlige udnyttelse af vores træ. Vores træ er vokset langsomt og er derfor hårdere og mere holdbart. Imprægneringen gør, at træet bliver mere holdbart og biologisk sikkert for mennesker, dyr og planter.

   Og til at sætte prikken over i'et kan du overveje

   #fatmoosemoment

   Tag et kig på disse have-highlights fra vores tilfredse kunder i hele Europa! Har du allerede sådan et blikfang i haven? Så del det med andre under hashtagget #fatmoosemoment eller ved at uploade det via nedenstående upload-knap.