SandkasserCreative space for infinite fun

Sandkasser af træ til børn

En sandkasse kan der være i alle haver. Hvis sandkassen er placeret godt, er den det perfekte sted at lege af hjertets lyst, forme figurer og være kreativ. Et sandkasse med låg beskytter sandet optimalt mod al slags vind og vejr Kombiner en sandkase med et legehus; så får dine børn endnu mere glæde ved at lege.

Sandkasser

Vi beklager, men vi har for øjeblikket ingen sandkasser på tilbud.

FATMOOSE sandkasser til børn

En FATMOOSE sandkasse til børn er det perfekte havelejeredskab til udendørs brug. Lige meget om det er en sandkasse med legehus, en sandkasse med siddebænk eller så galt et legetårn med sandkasse. En sandkasse kan der være i alle haver. Den giver uendelig meget legesjov og en masse plads til at udfolde sig kreativt. I børnesandkasserne kan de små selv skabe en verden af sandborge og -kager, grave eller simpelthen lave figurer med forme. På en ledig eftermiddag kan man helt sikkert bygge sandkassen på få timer, komme sand i, og snart går det løs med at lege.

Sandkasse med lågl

Se fordelene ved at have en sandkasse med låg. En sandkasse fra FATMOOSE udmærker sig især ved sit naturlige udseende og den solide kvalitet. Og en sandkasse af træ med låg er, i modsætning til en model af plastik, meget holdbar og vejrbestandig udendørs. For at beskytte det fine sand mod vejrliget og dyr er en sandkasse med afdækning ideel. Afdækningen på sandkassen holder blade og anden tilsmudsning ude, så en sandkasse med låg er let at holde vedlige. Men låget slutter ikke helt til for at forhindre dannelsen af skimmel på grund af indelukket fugt, og langvarig holdbarhed kan således garanteres.

Hvis du vil købe en sandkasse , finder du helt sikkert en passende model til din families behov. Vælg mellem modeller med aftageligt eller fastsiddende låg. Låget kan let slås om, så det bliver til en praktisk siddebænk. For også at beskytte sandet mod ukrudt og orme kan du lægge en ukrudtsdug under sandkassen.

Byg en sandkasse

Hvad enten du bestemmer dig for blot en sandkasse eller et legehus med det samme, så ser modellerne fra FATMOOSE ganske naturlige ud i din have. En gynge kan også kombineres med en sandkasse. Inden du samler delene, bør du planlægge hvor sandkassen bedst kan anbringes, og snart kan legen gå i fuld gang. Der kan også bygges en afdækning til en sandkasse, for eksempel hvis du allerede har et legehus med sandkasse eller ønsker at beskytte sandet mod tilsmudsning. Se venligst vores FAQs , hvis du er spørgsmål til vores produkter.